domingo, 20 de julio de 2008

La Silvia i l'Amat volen cap a RAC 1!!!!



Això és un no parar!!!! a més a més de tot el que tenim i us espera! ara podreu seguir la nostra boda via ràdio! Serà la boda tomatera de l'any!!



No és una broma, és cert! després de demanar una bona morterada per l'exclusiva!

l'emissora s'ha quedat amb tots els drets de la nostra boda!!!!!

Però no patiu els drets són per no estar asseguts!! i per no parar!!! de diners aqui ningú n'ha vist ni un!!!!!!!!!! jajajajaja!!!

A més a més de seguir el blog, cada diumenge de 10 a 14 escolteu RAC 1 i també podreu seguir tots els passos d'aquesta singular boda!!! Dins el programa via lliure, presentat per Emma Aixalà!! (Gran veu diu el nuvi!) amb la col·laboració de'n Quique Quera (molt maco diu la núvia!) que pobre li farem donar més voltes que una baldufa!!


Amb tot esperem que us divertiu, per nosaltres ha estat una grata sorpresa!! i esperem que vosaltres també hi participeu!! com hem remarcat sempre en aquesta pàgina, vosaltres convidats o seguidors d'aquest blog sou els que feu la boda més gran! nosaltres ja posarem la dosi d'il·lusió i ganes que aquesta boda és mereix!!


CASi CASi PODEM CRIDAR ALLò De: VISCA ELS NÚVIS!!!


Us facilitarem la feïna us direm on podeu trobar RAC 1 a les vostres ràdios graveu-les!!:


RAC 1 a Lleida: 90.3 Fm

RAC 1 a Tarragona: 99.2 Fm


Si voleu sentir la promo mireu mes avall!! Premeu i escolteu!!!!!!! De ben segur que ens divertirem!! ara si que si 40 dies i baixaaaaaaaaant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!









(La Silvia i l'Amat en un tren turístic a Roses, no us recorda a la Martirio?? jijiji)

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Sóc la Sílvia, de martirio RES! en tot cas un martini amb llimonada i ben fresquet!! Amb lo que m'agraden aquestes ulleres!!!!!

Si l'enganxo...

Anónimo dijo...

esteu com una cabra!!!!!! segur que ha sigut idea de l'Amat això!!! que sembla el més cabra dels dos!!!!

Anónimo dijo...

Ahir a Rac1 vaig sentir parlar de vosaltres, fins i tot van fer una enquesta, bé us desitjo que tingueu sort en la empressa nova que teniu per davant ¡el matrimoni!

¡quina paraula mes forta!
Però no us precupeu s'hi esta d'allò mes bé, us aseguro.

Felicitacións!!!!
Una compi bloggera

Anónimo dijo...

Gracies a tots els que esteu escribint i participant d'aquest humil però carinyós blog!!! Gràcies també a RAC 1 per que cada bvegada que surt la secció visca els nuvis tota la familia esta unida fent alguna cosa en comu i després ho comentem!
GRACIES!!!!!!
El nuvi! jaajaj

Anónimo dijo...

kar sem iskal, hvala

Anónimo dijo...

bon comencament

Fotos Boda!

Despedida en audio!!

Resum dels millor moments radiofonics!!!