jueves, 1 de noviembre de 2007

CONCURS PRE-BODA

Ep que ens hem saltat cuasi dos mesos sense escriure!!!! I axiò no pot ser!! però bé tenim excusa, ja que hem estat força ocupadets. Primer dir-vos que la nuvia ja té el vestit triat! com qui fa l'escrit avui es el nuvi, només sap que no en te ni idea de com serà!! casum seuna!!! i això que vam anar com a 10 persones!!

Semblavem la comitiva del mateix Corleone, la màfia tarraco-ilerdense aterrava sense compasió en una petita botiga de Reus. Mentre la Núvia i les "dones" anavent fent via amb el vestit, els nois, ens vàrem lligar la corbata al front per anar a esmorzar un bon entrepà de pernil.

No vam poder conquerir el Prim, però si més no vam inspeccionar el terreny. Als vols del migdia i amb el vestit triat, vam fer via cap al serrallo, mariscada al canto, dribling de la Irene i cap a casa!

A més de tenir també les aliances, (em sembla que es la compra que he fet més ràpida de la meva vida) ens hem dedicat a buscar detalls per la part masculina del banquet. (que no per les parts no fotem!)



Avui us proposem un petit concurs amb premi!!! Formularem una pregunta i d'entre tots els comentaris rebuts sortejarem una còfia i un nas de pallasso, símbols dels nuvis:



PREGUNTA: Quina cançó us posa la pell de gallina?

Au anim!!! i d'entre totes les respostes sortejarem (sense trampa ni cartró) els regals que abans comentàvem!!!!


Cada cop queda menys!!!!!!!!!!! i cada cop accelerarem mes la vidilla al blog aixi que atents!!! que hi hauran mes propostes, premis i sorpreses!!



12 comentarios:

Anónimo dijo...

Be, ja que ningú s'anima, començarà la nuvia!!! Aixx!!
La cançó que hem posa la pell de gallina... hummmmmm... es que n'hi han moltes, pero triaré la de November Rain de Guns'n'Roses. Uff!!
Ale! Ara us toca a vosaltres!!!

Anónimo dijo...

doncs a mi la que em fica la pell de gallina es una ke fa ....... nanonanona nanonano nanonano nanonaaaaaaaaa XD toni :P

Anónimo dijo...

ahh !!! t tambe una ke fa ......lalolalolaaaa lalolalo lalolalo lalolaaaaa ( es completament diferent xd (K)

Anónimo dijo...

ahi va mi propuesta: http://es.youtube.com/watch?v=0dPS-EHl-FE&feature=related

És de la banda sonora del piano... mira q hi ha cançons que m'agradeen xeee, però aquesta em supera!

Petooonsssss

Xusapuça

Anónimo dijo...

jo errivo tard i ara m'entero dl blog!! com a canço... la barbacoa! m'inspira! referent a les enquestes... boda = a bogeria! per lo que els i regalaria als nuvis una estancia en un bon psiquiatric, d viage vindria de visita i de menú una bona mariscada que també "inspira" (o això diuen) sino una truita de patates que sempre treu d'algun apuro! jejejejejeje. disfruteu molt dels ultims dies d "novios", xixeu mol, que diuen que despres s'entra a la monotonia i no hi ha qui la fiqui!! abrçada + petonet!!

Anónimo dijo...

Pos a bona hora mo n'anterem de que lo "capitàn" se mos casa. Ya li diem a la faena que lo casament és pa homes fets i drets que dixen contentes les xiques.
A partir d'ara ya sabràs lo que és això: ai, desgrassiadet que se t'acabaran les servesetes en los amics, i les sortides, i les xaleres i..., perquè ara més que mai hauràs de donar moltes i moltes, i moltes explicassions.
Bueno, de moment res més que ya m'he tocat prou los ous i quan sento parlar de casaments no mi se estar.
Besitos pa la novia i al novio una bona surriacada!

Anónimo dijo...

yo creo que al capitan le gusta la canción de mi carro de Manolo escobar..ja ja ja ja.
a que no sabes quién soy.

Anónimo dijo...

A MI LA QUE ME PONE LA PIEL DE GALLINA Y LOS PELOS DE PUNTA.
ES LA BANDA SONORA DE LA CASA DE LA PRADERA, CON LA CAROLINE Y EL BUENO DE CHARLIS, EN LA GRANJA CON EL PRADO VERDE, COMO MI VALLE.JA. JA JA JI JO JU.

Anónimo dijo...

Jo, com que sóc més friki que la Frank Sinatra, però molt mñes elegant, vos recomanaria la gran cançó de l'Antonio Prieto "La Novia":

BLANCA Y RADIANTE VA LA NOVIA, LE SIGUE ATRAS UN NOVIO AMANTE...

radiante segur que ho estarà, de blanco ja ho vorem i això del novio amante... però si està fet un bandido este Amat.

Au, pos, que ja falta ben poc.

Anónimo dijo...

EP, SI VOS FA FALTA UNA ORQUESTA PER A QUE US PÒSIGUE LA BANDA SONORA... NO HO DUBTEU MÉS: LA BANDA DEL MAS VENTURA ÉS IDEAL PER BANQUETES, BODAS, BAUTISSOS, COMUNIONES I DIVORSSIOS. MÚSICA DE TOTES LES ÈPOQUES, PREU BARATO D'AMIC (GÜISKI EN GEL FINS QUE S'ACÀBIGUE LA FESTA)I BONS COM LOS QUE MÉS.

EVA dijo...

A mi com a canço romantica es la Banda Sonora de la película de Armagedon.Es molt xula.
Moltes felicitats!!!

EVA dijo...

Ha en el ball com a canço que ningú es pot perdre el la del paquito el xocolatero. De ben segur que tots la segueixen.

Fotos Boda!

Despedida en audio!!

Resum dels millor moments radiofonics!!!